askom kwn nie anna update awal gile huuu maklum
la smbl membacking smpi update
blog y dh lama berhabuk au......
mtk maaf nyr bukan aper update guna fhon nie
lecah sbb pictak boleh msk nk buka dastop
erm malas la pulak huuu.....
lecah sbb pictak boleh msk nk buka dastop
erm malas la pulak huuu.....
ooo anna nak bukti aper y anna ckp
ttng jji anna nk bg resepi....
ttng jji anna nk bg resepi....
tp sblm tu nak mohon shre n time kasih atas ilmu
y d ajar oleh kakak ku k.ita n k.ana nyr.....
y d ajar oleh kakak ku k.ita n k.ana nyr.....
resepi simple n anna phm time kasih nyr jd d
sini anna nk share dgn kwn2 y lain....
sini anna nk share dgn kwn2 y lain....
anna tak penah g kelas buat kek pun just dlu slalu
blajar dgn bonda anna au n skrng lg bertambah minat
selepas S.I suka mkn eem per lg bertambah tambah minat
la anna huu....anna dh slalu buat pavlova tp anna sendiri
tak mkn klu d tanya nape tak mkn entah la...baru baru nie
da owg tempah so anna rasa ckit upa nyr erm dap nyr pavlova nie kn ....
blajar dgn bonda anna au n skrng lg bertambah minat
selepas S.I suka mkn eem per lg bertambah tambah minat
la anna huu....anna dh slalu buat pavlova tp anna sendiri
tak mkn klu d tanya nape tak mkn entah la...baru baru nie
da owg tempah so anna rasa ckit upa nyr erm dap nyr pavlova nie kn ....
alhamdulilah skrng nie anna ada time tempahan
Pavlova N Red Velvet
tp tak der byk sngt boleh la tuk rasa rasa...
Pavlova N Red Velvet
tp tak der byk sngt boleh la tuk rasa rasa...
jd klu spr y nak tempah boleh pm anna kat fb @ email kat anna nyr....
ok jom layan resepi nyr.....
Resepi Pavlova
bahan bahan
4 biji telo putih
1cwn gula
1 sk cuka
1 sk tepung jagung
cara cara
panas kn oven dlu 15minit au.... pukul telor dan gula sampi bertanduk n maskn cuka n tepung jagung kaup guna spatula...
(nak au bertanduk @ tak cer try terbalik kn mangkuk klu jantuh tu lom cuma pukul lg klu tak jatuh tu erm compom jadi la )
lakar kertas minyak dlm bentuk apa jer x kisah pas tu tuang bhn y tak terbalik td ats kertas minyak au....anna pkai api atas bwh dgn suhu 160'c masak hinggan kekuning kuningan ....
hiasa atas
wiping creem
pukul wiping creem smpi kental n boleh tarok pavlova....
No comments:
Post a Comment